Jobdag voor inspecteurs autokeuring

24/03/2023

Wat is het?

De autokeuring opent graag zijn poorten om geïnteresseerden en werkzoekenden kennis te laten maken met onze organisatie. Wil je graag weten wat de job van inspecteur autokeuring inhoudt, kom zeker een kijkje nemen. Onze ervaren inspecteurs staan klaar om je uit te leggen hoe werken bij Groep Autoveiligheid eruitziet.

Wie organiseert het?

Goep Autoveiligeid is erkend door de overheid en organiseert de autokeuring en de examens voor het rijbewijs in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. In onze 18 keuringstations en 6 examencentra, staan we met een team van 700 werknemers iedere dag klaar om samen te werken aan de verkeersveiligheid, duurzame mobiliteit en de bescherming van de consument. Meer info over ons vind je ook op www.autoveiligheid.be

Voor wie wordt het georganiseerd?

Heb je een technisch diploma (secundair of bachelor) of studeer je binnenkort af in een technische richting en wil je graag weten of de job van inspecteur iets voor jou is, kom dan zeker een kijkje nemen. Groep Autoveiligheid investeert in je verdere opleiding tot inspecteur en biedt ook tal van doorgroeimogelijkheden, bovendien verliezen we ook de work-life balans niet uit het oog met onze 4-daagse werkweek.

Kom gerust met vrienden of familie. Wie kent je immers beter om samen te ontdekken of deze job jouw nieuwe carrière wordt? Onze volledige functieomschrijving kan je terugvinden op de VDAB-website (‘zoek een job’ via het trefwoord 'autokeuring') of op onze website www.autoveiligheid.be

Waar en wanneer?

Datum Locatie
zaterdag, 22 april 2023 Neerveld 3, Kontich
zaterdag, 29 april 2023 Hoeikensstraat 1B, Willebroek

Momenteel zijn er geen nieuwe jobdagen ingepland, onze vacatures kan je terugvinden op onze website www.autoveiligheid.be.
Voor meer informatie kan je ons bereiken op personeel@autoveiligheid.be.

Graag bekijken we met jou de mogelijkheden.