Disclaimer

Inhoud

Via deze website wil Autoveiligheid correcte en actuele informatie verstrekken met betrekking tot haar activiteiten inzake autokeuring en examens voor het Rijbewijs. Autoveiligheid besteedt veel zorg aan de creatie en de inhoud van deze website, maar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele foutieve informatie.

Heeft u een vraag, opmerking en/of suggestie met betrekking tot de inhoud van deze website, graag uw bericht via mail (info@autoveiligheid.be). Wij doen dan het nodige voor eventuele aanpassingen.

Links

Autoveiligheid kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die zou voortvloeien uit het doorklikken naar websites of andere informatiebronnen waarnaar deze website verwijst.

In het geval dat links tot stand worden gebracht met andere websites, bijvoorbeeld met behulp van zoekinstrumenten, is Autoveiligheid niet aansprakelijk voor de inhoud en het bestaan van deze andere websites. Eenieder die gebruik maakt van deze opzoekingsinstrumenten is zich ten volle bewust van het feit dat Autoveiligheid niet verantwoordelijk is voor het toezicht op dergelijke websites.

Intellectuele rechten

Autoveiligheid behoudt alle intellectuele rechten met betrekking tot deze website.